Saga Svendborg (det tidligere Skeifa Svendborg) har alle aktiviteter omkring den islandske hest. Foreningen dyrker fællesskabet lokalt og er samtidig en professionel aktør nationalt.

Foreningen har et fantastisk baneanlæg til islandske heste, som alle klubbens medlemmer kan bruge. Tankefuldbanen er et af Danmarks absolut flotteste baneanlæg med 250 meter ovalbane og en fantastisk pasbane på 350 meter.

I Saga Svendborg har vi et særligt miljø omkring den islandske hest. Det er ikke kun hesten som gerne går i flok. I klubben søger vi fællesskabet i passionen for den islandske hest, og det er fællesskabet som løfter vedligeholdelsen af vores baneanlæg, når vi har arbejdsdage.

Vi holder stævner på alle niveauer. Vi afholder årligt flere DRL stævner i Sport ABD og Gæðingakeppni. Årets højdepunkt er et Sport A stævne med eliteryttere og topheste fra hele Danmark og udlandet. Stævnet har WRL-status og er ofte også udtagelsesstævne. For bredden både starter og slutter vi sæsonen med hyggelige 3-Gangstævner for urutinerede heste eller ryttere.

Vi har et fællesskab om de mange forskellige aktiviteter, som knytter sig til den islandske hest. Lige fra skovture, kurser og stutteribesøg til klubaftener og en strikkeklub.

  • Ridning